Maasuunnittelu

kansallistalkoot

Laskettelu vaatii jäisiä alueita, kuten vuoren tai kukkulan, jota jää peittää, jotta purjelentokoneet laskevat kaltevuudeltaan saavuttaakseen pohjan. Suurin osa hiihtämisestä tapahtuu jäävuorien yli, erityisesti helposti kääntyvillä all-mountain-suksilla, joiden rinteet ovat jään peitossa.

Kentän koko

Kilpailun tarjoaa yleensä komitea tai klubi. Pituus on päätetty ja pelaajien tulee olla valmiita liukumaan määrätyn pituuden yli saavuttaen suuremmat 130 kmph nopeudet. Ei ole iso tehtävä, että hiihtäjät ylittävät nämä nopeudet. Etäisyys arvioi nopeuden ja hiihtäjän päättäväisyyden.

Vuoret ovat parhaiten valittu peli tälle pelille sen valtavuuden ja vapaan tilan vuoksi.

Laskettelussa käytettyjä varusteita

Hiihto on hauskaa ja asianmukaisilla varusteilla se on paras koskaan pelattu jääpeli. Alamäkihiihtoa varten pelin tukemiseen on käytettävä asianmukaisia ​​varusteita. Seuraava on luettelo peliin käytetyistä laitteista.

Taivas

Taivas on kehittynyt merkittävästi 1980-luvulta lähtien, ja modernit taivaanmuotoiset muodot ovat vakuuttavia, jotta veistokääntö voidaan tehdä. Se on puolijäykkä materiaali, jossa on kapea nauha, jota käytetään jalan alla liukumista varten. Ne ovat pareittain kiinnitettynä suksisiteillä varustettuihin laskettelukenkiin.

Sidokset

Ensimmäinen sitova Kandahar otettiin käyttöön vuonna 1930, joka voidaan lukita kantapäähän alamäkeen. 1960-luvulle saakka Kandaharia käytettiin laajalti pelissä. 1950-luvulla tämän takia oli paljon murtuneita jalkoja ja sitten kehitettiin lapio-miehen sidonta. Hiihdon nykyaikana sidonnassa ja muissa turvavarusteissa on tapahtunut paljon kehitystä, mikä on johtanut spiraalifraktioiden vähenemiseen.

Saappaat

Viimeisinä hiihtodebyyttipäivinä saappaat leikattiin nilkkaan asti, mikä rajoittaa sovellettua sivuttaisvoimakkuutta. Vuonna 1966 muoviset laskettelukengät tulivat markkinoille. Nahkasaappaisiin verrattuna muoviset paransivat sivuttaisjäykkyyttä ja puolestaan ​​hiihdon reunojen hallinnan määrää.

Kypärät

Harvoin kypärää käytettiin vuoteen 2000 saakka. Mutta noin vuonna 2010 useimmat pelaajat nähtiin kypärällä pelissä. Kypärät ovat monenlaisia, tyypillisesti sisäpehmuste kovaan muovikuoreen.

Usein vääntyneiden murtumien takia pukeutumisessa ja varusteissa tapahtui merkittävä kehitys onnettomuuksien välttämiseksi ja hiihtäjien liukua nopeammalla ja turvallisemmalla vyöhykkeellä. Pelissä on huomattavasti enemmän polvivammoja verrattuna muihin. Yli 1000 ihmistä hiihtää päivässä, keskimäärin 3-4 henkilöä tarvitsee lääkärinhoitoa. Eniten 33 prosentista on vain polvivammoja. Suurin osa onnettomuuksista johtui käyttäjän virheistä, jotka johtivat yksittäiseen kaatumiseen.