Ihonhoitovinkkejä hiihtäjille

Hiihtäjillä ja lumilautailijoilla on ainutlaatuiset ihonhoitovaatimukset, koska he ovat alttiina ankaralle auringolle, tuulelle, korkeudelle ja kuivalle vuoristoilmalle. Keskustellaan ihonhoitotarpeistasi, jos ihailet vuorten kauneutta ja olet mieluummin ulkona rinteillä kuin sisällä. Koet ihosi paljon stressiä: korkeus, tuuli, kuiva ilma, aurinko… jotka kaikki voivat aiheuttaa ihovaurioita ja heikentää ihosi suojatoimintoa, mikä johtaa ylimääräisiin vaikeuksiin. Kuiva iho, tuulipoltto, UV-vauriot ja haalistuva iho ovat myös yleisiä.

UV-valon vaikutukset vahvistuvat suuremmissa korkeuksissa, koska se pomppii lumesta suoraan kasvoillesi. Varmista siis, että käytät aurinkovoidetta, jossa on sinkkioksidia ja titaanidioksidia.

Muista juoda vettä, koska kuivut nopeammin kuin uskotkaan. Suojaa ihoasi elementeiltä peittämällä sitä mahdollisimman paljon. Käytä viileää suihkua tai kylpyä (tai kylpytynnyriä), jotta iho ei kuivu.

Käytä paksua, runsaasti antioksidantteja sisältävää kasvojen kosteusvoidetta, joka auttaa korjaamaan ihovaurioita ja lisäämään kollageenin tuotantoa. Springtide Gold -kasvovoide sisältää kemikaaleja, jotka on erityisesti suunniteltu hoitamaan auringon, tuulen ja korkeuden aiheuttamia ihovaurioita. Vihreä tee, kehäkukka, fenkoli, peptidit, C-vitamiini, suitsukkeen eteerinen öljy ja petitgrain-eteerinen öljy ovat komponentteja. Tämä on paksu, kosteuttava voide, joka rauhoittaa jopa kaikkein kuivimman ihon. On tärkeää käyttää ratkaisua, joka auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan ihosuojaa.

Ennen kuin lähdet ulos tuuleen, levitä pieni kerros balsamia poskillesi. Tämä öljy/vahapinnoite suojaa ihoasi elementeiltä. Rystysbalsamista löytyy kehäkukka, joka auttaa epiteelisoluja, ja jauhobanaani, joka on rauhoittava. Jos olet palanut tuulessa tai auringossa, ihosi tulee hetkeksi herkemmäksi. Levitä kasvo-/vartalosumua laventelilla tai sitruunamelissalla, jonka jälkeen levitä ohut Persley Eye Serum -silmäseerumia. Tuulenpolttama iho rauhoittaa tällä täysöljyseerumilla.

Muista pitää taskussasi huulirasvaputki, sillä huulesi ovat alttiina tuulelle. Huuliherpes voi muodostua kylmälle ja UV-säteille altistumisen seurauksena. Sitruunamelissaa käytetään Colorado Aromatics Lip Balmsissa rauhoittamaan huulia ja ehkäisemään huuliherpesä. Vadelmansiemenöljyä käytetään myös kuivien, halkeilevien huulien kosteuttamiseen. Niitä on saatavana putkessa tai tölkinä.

Voit lievittää käsien kuivaa, halkeilevaa ihoa levittämällä paksua voidetta. Jos kynsinauhoissasi ja rystysissäsi on taipumus halkeamia ja halkeamia, kokeile Knuckle Balmia. Dream Lake Body Butter on tuote, jota kannatamme.

Tarvitsetko vartalopuuteria pitämään jalat, nivustat tai kätesi kuivina? Kokeile Chalk Creek Deodorant Body Powder -vartalojauhettamme, joka on valmistettu hienoksi murskattuista yrteistä ja eteerisistä öljyistä, jotta pysyt kuivana ja tuoksuisena raikkaana. Liiallinen kosteus voi aiheuttaa punaista ja kutiavaa ihottumaa sekä hajua.

Käytä pehmeää, kosteuttavaa pesuainetta, joka ei kuori ihoasi rinteessä käymisen jälkeen. Sinun tulee myös kuoria huolellisesti välttääksesi samea iho. Liiallinen kuorinta tuhoaa ihoa suojaavan sarveiskerroksen, mikä tekee siitä alttiimman vahingoille. Meadow Mist Face Cleanser sisältää jojobahelmiä, jotka kuorivat hellävaraisesti ja poistavat lian ja hien kuivattamatta ihoa liikaa.

Voit myös ottaa mukaasi puhdistavia kylpysuoloja ja kipulääkettä.

Rinteillä vietetyn päivän jälkeen rentoudu tulen ääressä! Älä kuitenkaan tule liian lähelle. Tulen lämpö kuivattaa myös ihoasi.

Seuraavassa on luettelo Coloradon 26 alppihiihtokeskuksesta. https://www.outtherecolorado.com/your-guide-to-all-of-colorados-26-ski-resorts/

Vaikka murtomaahiihto on mahdollista monilla metsäpalveluteillä ja vaellusreiteillä, täällä on tietoa Coloradon maastohiihtokohteista. http://www.xcskiresorts.com/colorado-cross-country-ski-association/

Jos matkustat Coloradoon hiihtämään, on aina hyvä idea viettää päivä tai kaksi Denverin ja Front Rangen alemmilla korkeuksilla (5000 jalkaa) ennen kuin suuntaat korkeammille hiihtokeskuksille. Poistuisitko Longmont-myymälästämme hankkimaan ihonhoitotarvikkeet ennen kuin suuntaat vuorille?