Ensikertalaisen hiihtäjän vinkkejä

Jos et ole koskaan ennen hiihtänyt tai olet aloittelija, saatat olla epävarma minne mennä, mitä pukeutua tai jopa mistä aloittaa. Tässä muutamia vinkkejä ensikertalaisille.

Etsi hiihtokeskus, joka tarjoaa aloittelijan maaston

Vaikka useimmissa hiihtokeskuksissa on aloittelijareittejä, sinun ei tarvitse mennä kokeneeseen hiihtokeskukseen ensimmäistä kertaa hiihtäessäsi; sen pitäisi riittää, jos sinulla on paikallinen hiihtokeskus. Ensimmäistä kertaa laskettelun pitäisi olla hauskaa, kunhan lomakeskuksessa on tarpeeksi aloittelijaystävällistä maastoa.

Ensimmäistä kertaa hiihtäessäsi sinun ei tarvitse investoida kalliisiin, hienoihin hiihtovaatteisiin. Sinun tulee olla tarpeeksi lämmin, jos käytät villapaitaa, villapaitaa, fleecetakkia, talvitakin alla jonkinlaisia ​​eristäviä leggingsejä (ei denim) ja vedenpitäviä lumihousuja. Myös talvihanskat kannattaa ottaa mukaan. Voit päivittää vaatekaappiasi, jos olet päättänyt, että pidät hiihtämisestä.

  • Kuinka pukeutua hiihtoon
  • Hiihtovarusteet alennettuun hintaan

Osta hissiliput

Tarvitset hissilipun ennen kuin lähdet hiihtämään. Hissilippu mahdollistaa hiihtohissien ja vuoren käytön. Hissilipun hinta vaihtelee. Hissiliput ovat yleensä halvempia ruuhka-aikoina, kuten keskellä viikkoa ja kauden alkupuolella tai myöhään. Monet lomakeskukset tarjoavat myös alennuksia lapsille, nuorille ja vanhemmille hiihtäjille.

  • Mistä voin ostaa hissilippuja?

Sukset ja saappaat voi vuokrata.

Suksien ja saappaiden vuokraaminen vanhentuneiden suksien tai monojen lainaamisen sijaan parantaa hiihtokokemustasi. Vaikka sinulla olisi vanha sukset tai saappaat, hiihtämisen aloittaminen nykyisessä joukkueessa ei ole vain turvallisempaa, vaan myös auttaa sinua edistymään nopeammin.

Ota luokka

Hiihtotunnille sijoittaminen on elintärkeää, vaikka ystäväsi hiihtävät ja haluaisivat opettaa sinulle. Aloitat vahvalla hiihto-osaamisen perustalla, ja jatkamalla opintojasi sinusta tulee hetkessä loistava hiihtäjä. Tee selväksi, että olet aloittelija hiihtäjä, jolla ei ole (tai rajoitettua) aikaisempaa kokemusta rinteistä.

  • Mitä ottaa huomioon valittaessa hiihtotuntiohjelmaa

Säilytä nesteytystä ja syö välipalaa

On helppoa väsyä, koska harjoittelet uusia lihaksia. Turvallisuutesi täytyy pitää tauko juoman tai välipalan saamiseksi.

Pidä itsesi turvassa.

Hiihtäkää varoen ja tehkää kaikkensa hallinnan säilyttämiseksi. Kiinnitä huomiota ohjaajaasi oppitunnin aikana, koska voit harjoitella oppimaasi myöhemmin omalla ajallasi. Älä kuitenkaan ylikuormita itseäsi ensimmäisenä päivänä; on parasta pysyä tutussa maastossa.

  • Turvallisuusohjeita hiihtäjille
  • Hiihtolatujen arvostelut